Online MKB-bijeenkomst met Thierry Aartsen

Foto: CC0

Op donderdag 11 juni is er de MKB Factory. Dat is een webinar, online bijeenkomst, voor lokale ondernemers en andere geïnteresseerden.

De webinar is een samenwerking tussen VVD Goeree-Overflakkee en VVD Voorne. Pieter van Klaveren is de voorzitter van MKB Rotterdam-Rijnmond. Hij zal aanwezig zijn in de online bijeenkomst. VVD Tweede Kamerlid Thierry Aartsen is ook een bijzondere gast deze avond.

In gesprek

Sinds de uitbraak van het corona-virus zijn veel lokale ondernemers creatief omgegaan met de bijkomende crisis. Ze hebben vaak innovatieve manieren gevonden om te kunnen blijven ondernemen. De samenleving van nu vraagt om aanpassingen. Zowel van inwoners als ondernemers. En dat is niet altijd even makkelijk.

De VVD wil daarom in gesprek met lokale ondernemers. Zo willen ze kijken wat er goed gaat en wat beter kan. Deze vindt plaats op donderdagavond 11 juni van 20.00 tot 21.30 uur.

Webinar

Tijdens het webinar mogen de ondernemers vragen stellen. Bijvoorbeeld over de kansen en moeilijkheden van het ondernemen in tijden van corona. Thierry Aartsen, Pieter van Klaveren en de lokale VVD’ers zullen deze vragen zo goed mogelijk beantwoorden. De centrale vraag is dan ook ‘Kan de lokale overheid iets doen om je te ondersteunen als ondernemer?’.

Aanmelden

Ben jij ondernemer en wil je deelnenemen aan de MKB Factory? Of ben je gewoon geïnteresseerd? Meld je dan aan door een mailtje te sturen naar [email protected]. Voor deze bijeenkomst wordt het online platform ‘Zoom’ gebruikt. Na aanmelding volgt er meer informatie.