Adverteren in de tijd van het corona-virus

Foto: Nieuws.nl

Het nieuws rondom het corona-virus is niet weg te denken van de verschillende media. En dat geldt ook voor Goeree-Overflakkee.nieuws.nl.

Alles heeft direct of indirect wel met het virus te maken. En dat is soms best vermoeiend. Toch zien onderzoekers het bereik van nieuwswebsites, en dan vooral de lokale media, duidelijk stijgen. Zo hadden we op Goeree-Overflakkee.nieuws.nl in alleen de maand maart al bijna 550.000 pageviews. Dat zijn er echt heel veel.

Adverteren

Maar zoals eerder gezegd, soms zijn we gewoon een beetje corona-moe en is het leuk om eens iets anders te kunnen plaatsen. En daar kunnen we de adverteerders goed gebruiken. Want hoe leuk is het om een mooi stuk terug te zien over de lokale ondernemers van Goeree-Overflakkee?

Voor het bedrijf is het een leuke manier om met een banner of advertorial de naamsbekendheid te vergroten. En tegelijkertijd is het ook voor alle lezers van de website leuk om de lokale ondernemers te leren kennen. Een mooie win-win situatie dus.

Contact

Blijf met je bedrijf in beeld in deze corona-crises en zorg dat mensen je niet vergeten. Nu adverteren betekent nĂ¡ de crisis een voorsprong op de concurrent. Natuurlijk gaan we graag in gesprek over de verschillende mogelijkheden!

Salesmanager Dave Zaal weet precies wat perfect bij een bedrijf past. Hij is te bereiken op 06-42108975 of stuur een mail naar [email protected]