Hoogste punt voor appartementencomplex Ouddorp

Foto: Wim van Vossen

Op donderdag 30 november is het hoogste punt bereikt in de bouw van 16 nieuwe seniorenappartementen in Ouddorp Centrum.

De appartementen wordt gebouwd tussen de Dorpsweg en Dorpstienden in Ouddorp. Dit gebeurt allemaal in opdracht van Oost West Wonen door Bouwonderneming Stout. Het plaatsen van de kap is een belangrijke mijlpaal in het project.

De afgelopen maanden is er dan ook hard gewerkt om die mijlpaal te bereiken. En hiermee gaat de bouw van de ruwbouwfase over in de afbouwfase.

Toekomstbestendig

Met de realisatie van deze appartementen vergroot Oost West Wonen het aandeel sociale huurwoningen in de dorpskern van Ouddorp. Het gaat om duurzame, energiezuinige appartementen voor senioren. Het type woningen waar in Ouddorp veel vraag naar is. Het ontwerp voor de appartementen is gemaakt door Zeelenberg Architectuur.

Oplevering van de appartementen vindt naar verwachting in mei of juni van 2024 plaats. Medio december worden de appartementen te huur aangeboden. Woningzoekenden die staan ingeschreven bij Oost West Wonen kunnen vanaf dat moment op de appartementen reageren. Let op, dit kan alleen als ze 60 jaar of ouder zijn. Om doorstroming vanuit bestaande huurwoningen te stimuleren, krijgen bestaande huurders voor het merendeel van de appartementen voorrang. Daarnaast wordt naar inschrijfduur en inkomen gekeken.

oost west wonen hoogste punt seniorenappartementen ouddorp

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen