Woningaanbod Oost West Wonen nu ook in app

Foto: Oost West Wonen

Oost West Wonen heeft het aanbod van sociale huurwoningen nu in een app gestopt. Zo hebben woningzoekenden een mooi overzicht.

Even snel het aanbod bekijken, reageren op een huurwoning en bijhouden of je nog kans maakt op de woning. Het kan allemaal in de nieuwe app voor woningzoekenden. Een nieuw account aanmaken is niet nodig. Als je al bent ingeschreven als woningzoekende bij Oost West Wonen, gebruik je voor de app dezelfde inloggegevens als voor de website.

De app staat vanaf deze week online voor Apple en Android onder de noemer ‘Woningaanbod Oost West Wonen’. Je herkent de app aan het logo van Oost West Wonen op een blauwe achtergrond. Begin dit jaar is ook de Oost West Wonen app voor huurders live gegaan. Deze ‘Mijn Oost West Wonen’ app is te herkennen aan het logo op een witte achtergrond.

Altijd op de hoogte van het laatste aanbod

Het zoeken naar een geschikte huurwoning wordt met deze app veel makkelijker. Via de app kun je het woningaanbod bekijken en meteen reageren op een huurwoning die bij je past. Het opstarten van de computer is niet meer nodig. In de app ziet de woningzoekende meteen terug hoeveel reacties er op een woning zijn en op welke positie hij/zij staat.

“We begrijpen heel goed dat je het aanbod van woningen op de voet wil volgen. Met de nieuwe app maken we dit mogelijk. Het reageren op een woning is daarmee ook veel makkelijker,” vertelt Peter Klink. Hij is manager wonen bij Oost West Wonen.

Dagelijks nieuw aanbod

Er is al wekelijks een nieuw aanbod te vinden op de website van Oost West Wonen. Ook staat er een wekelijks overzicht in het Groot Goeree-Overflakkee. Echter stopt Oost West Wonen in juni met het publiceren in de krant. Daardoor wordt het mogelijk om dagelijks een nieuw aanbod te publiceren. Dit gebeurt dan in de app.

De nieuwe app en de website zijn dan dé middelen om op de hoogte te blijven van het nieuwste aanbod sociale huurwoningen op Goeree-Overflakkee. Woningzoekenden die geen mailadres, mobiele telefoon of computer hebben, kunnen langskomen op kantoor of bellen om het woningaanbod te bekijken en hierop te reageren. Meer informatie is te vinden op de website van Oost West Wonen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen