Experts vertellen je alles over energiebesparing

Foto: Pixabay

Energie is duur op dit moment. Daarom slaan energiecoöperaties de handen ineen om ons massaal de winter door te helpen.

Ze willen zo de energiesituatie van huishoudens verbeteren. Op zaterdag 19 november zijn er daarom in het hele land bijeenkomsten met energie-experts. Deze bijeenkomsten zijn helemaal gratis en starten om 13.00 uur. De middag duurt tot ongeveer 15.00 uur, aanmelden hoeft niet. De deuren openen rond 12.45 uur.

Hier op Goeree-Overflakkee is ook zo’n bijeenkomst. Deze wordt georganiseerd door Coöperatie Deltawind en vindt plaats in Oude-Tonge. De bijeenkomst wordt daar gehouden in de Grutterswei. Je ontvangt kortingsbonnen, uitleg en een duidelijk overzicht met tips die niks of weinig kosten maar veel impact hebben.

Tips

Al sinds het begin van de prijsstijging staat het internet vol met tips. Maar hoe weet je wat betrouwbaar is of waar je moet beginnen? De tips die tijdens de bijeenkomst worden gegeven, komen rechtstreeks uit de praktijkervaringen. Deze tips zijn kosteloos en geheel vrijblijvend. Het enige wat van je gevraagd wordt is deze tips te delen met twee anderen in je kennissenkring. Iedereen kan namelijk wel wat hulp gebruiken bij het verlagen van de kosten. Als zij op hun beurt de tips ook delen, helpen we samen iedereen de winter door.

Kijk voor meer informatie op de website van de organisatie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen