Trimhockey weer begonnen bij HCGO

04 sep , 10:39 Sport
trimhockey hcgo
Op maandagavond 2 september werd na een lange zomerstop de training van de recreatieve hockeyers van HCGO weer hervat. Het team mocht deze avond direct twee proefleden verwelkomen. 
De recreatieve hockeyers of “trimmers” van HCGO zijn een mixed team. Tijdens de wekelijkse training zijn leeftijd en hockeyervaring niet van belang. Inzet, sportiviteit en lol zijn de belangrijkste ingrediënten van de training. Deze wordt overigens bijna altijd afgesloten met een gezellige derde helft. Regelmatig wordt er een wedstrijd gespeeld tegen een team uit de regio.
Er is overigens bij de hockeyvereniging in Middelharnis altijd genoeg plek voor nieuwe aanmeldingen. Dat geldt uiteraard voor alle leeftijdscategorieën, maar zeker bij de Recreatieve trimhockeyers zijn nieuwe sporters meer dan welkom. Zij spelen op maandagavond op de velden in de Van Pallandtpolder.

Proeftrainingen

De eerste trainingen zijn als ‘proeflid’ volledig vrijblijvend. Na het inschrijven via de website van de club kan er diverse keren meegetraind worden om te kijken of de hockeysport bevalt. Vanzelfsprekend is Iedereen van harte welkom om een kijkje te nemen tijdens de wekelijkse trainingen op het sportcomplex in Middelharnis.
Meer informatie met betrekking tot de hockeyclub en het trimhockey is te vinden op de website HCGO.nl.
  • Wil je niets missen? Volg ons dan op Facebook!
  • Wil je adverteren op deze website? Bekijk dan hier de mogelijkheden.