Sportieve voorbereiding Schotejil op zwemseizoen

31 okt 2022, 9:14 Sport
kamp 2022
In de herfstvakantie zijn de wedstrijdzwemmers uit de junioren- en jeugdgroepen van de Schotejil op trainingskamp geweest.
Er werd gelogeerd in Teteringen en getraind in het zwembad "de Warande" in Oosterhout. Deze dagen stonden in het teken van vele trainingsuren en zwemkilometers maken. Maar uiteraard was er ook ruimte voor ontspanning en gezellig samenzijn.
Met dit trainingskamp en de reguliere trainingen bereiden de zwemmers zich voor op de komende sportieve uitdagingen. De agenda staat weer vol met competitiewedstrijden. De zwemmers kijken dan ook met tevredenheid terug op een zeer geslaagd kamp. Ze bedanken naast de begeleiders, ook hun sponsoren.

Nieuwe zwemmers zijn welkom

Zwemclub De Schotejil heeft nog voldoende ruimte om jonge enthousiaste zwemmers te begroeten. Dus als je pas je B of C diploma hebt behaald, kom dan een keer geheel vrijblijvend proefzwemmen. Je bent van harte welkom op maandag of woensdag om 18.00 uur in zwembad de Staver. De training duurt tot 18.45 uur. Als je het heel erg leuk vindt, mag je daarna nog 2 keer gratis komen trainen.
Voor vragen kun je terecht op de website van de zwemclub . Daar staan alle contactgegevens.