Cetradex ITACHI Open groot succes

03 okt 2023, 9:20 Sport
image1 2
Loo Fotografie
Op zaterdag 30 september was het in de Staver in Sommelsdijk tijd voor het Cetradex ITACHI Open Kumite & Kata Toernooi.
Dit jaarlijks terugkerende evenement werd georganiseerd door Karateschool ITACHI Dojo. Met plus minus 270 deelnemers en ongeveer 300 bezoekers was het een groot succes. Dit internationale toernooi werd bezocht door deelnemers uit binnen- en buitenland. Waaronder Israël, België, Frankrijk en Duitsland. Onder de deelnemers bevonden zich Europese- en wereldkampioenen.
Het mag dan ook duidelijk zijn dat het niveau zeer hoog was. Er zijn prachtige partijen neergezet en ook bij het onderdeel Kata was er veel moois te zien.

Opening

Het was aan wethouder Jaap Willem Eijkenduijn om het toernooi te openen. Dit deed hij met een prachtige speech. Hij wenste daarbij ook alle deelnemers veel succes. En dat heeft geholpen. Voor ITACHI Dojo waren er namelijk 8 podium plaatsen waarvan er vijf goud mochten ontvangen.
De Deciso Cup voor de meest talentvolle karateka ging naar een leerling van ITACHI Dojo die zeer hoge ogen gooide met zijn neergezette prestaties. Er werden nog enkele partijen gevochten met de jeugdselectie die geselecteerd zijn voor het WK in november. Organisator en eigenaar Sensei André van Wezel van ITACHI Dojo spreekt dan ook van een prachtig toernooi en is zeer tevreden met de behaalde resultaten.
De Cetradex ITACHI Open is uiteraard weer voor herhaling vatbaar en zal plaats gaan vinden op 16 november 2024, wederom in SRGO De Staver te Sommelsdijk. Meer informatie is te vinden op de website van Itachi Dojo .