Zaalvoetbalseizoen Ouddorp afgesloten

Foto: PR Stichting SRGO

Afgelopen week is in Dorpstienden het zaalvoetbalseizoen feestelijk afgesloten met een laatste wedstrijd en gezellige samenkomst van alle teams.

Het team van Jumbo Sperling ging er met de winst vandoor en het team van Meuleman Autoschade verdiende de tweede plaats. Stichting Sport & Recreatie Goeree-Overflakkee, waartoe Dorpstienden behoort, feliciteert alle teams!

Gedurende het winterseizoen is er iedere week is er in het multifunctionele centrum in Ouddorp zaalvoetbal. Wekelijks strijden de teams om punten en afgelopen week werd beslist wie zich dit seizoen winnaar mag noemen. Het team van Jumbo Sperling ging er met de winst vandoor en won de schaal. Het team van Autoschade Meuleman werd goede tweede en kreeg een waardebon van Dorpstienden om met het team spareribs te komen eten.

Na de beslissende wedstrijd was er tijd voor een gezellige avond in het Kraaienest. Vele teams kwamen kijken naar de spannende ontknoping van het seizoen en proosten op een mooie afloop.

Niet alleen het afgelopen seizoen werd gevierd, maar ook het nieuwe seizoen. Er zijn, naast de bestaande teams, zelfs al vier nieuwe teams aangemeld. Heb je ook interesse om mee te doen, neem contact op met Dorpstienden.

Stichting Sport & Recreatie Goeree-Overflakkee exploiteert zeven accommodaties op Goeree-Overflakkee, waaronder Dorpstienden. De stichting geeft bewegingsruimte in de breedste zin van het woord. Diverse competities zijn vast onderdeel van het sportieve programma, maar ook nieuwe clinics en recreatieve activiteiten worden geprogrammeerd.

LEES OOK: Informatieavond over gebiedsontwikkeling Ouddorp Bad

Reacties