KNWU District kampioenschap op GO!

Foto: Cycling Team Flakkee

Woensdag 23 mei wordt er vanaf de Zeedijk bij Stad aan het Haringvliet het officiële KNWU District Kampioenschap tijdrijden georganiseerd door de locale wielervereniging Cycling Team Flakkee.  http://www.cyclingteamflakkee.nl

Hieraan zullen ruim 120 wielrenners uit ons district met een KNWU wedstrijd licentie deelnemen. Vooraf aan dit officieel district kampioenschap zullen vanaf 17.30u de locale prominenten zonder licentie welke lid zijn van Cyclingteam Flakkee hun opwachting maken om hun tijdrijders kunsten te laten zien.

Vanaf 18.00 uur zullen de licentie houders starten voor hun ritten, allereerst wordt gestart door de nieuwelingen die het parcours van 5 kilometer twee keer zullen moeten afleggen, hierna is de beurt aan de Junioren die drie ronden zullen moeten afleggen evenals de daarna startende Amateurs/Sportklassen-29jaar en Masters 30+, waarna de beloften en elite met vier rondes de avond zullen afsluiten.

LEES OOK: HCGO MB1 is kampioen! 

Het belooft een waar spektakel te worden op de Flakkeese dijken waarbij de Italiaanse Giro voor één dag in de schaduw van Cycling team Flakkee zal staan.

Voor alle toeschouwers die dit evenement willen bezoeken maar ook overig (fiets) verkeer houd rekening met afzettingen van de Zeedijk, Oudelandsedijk en Piersweg bij Stad aan het Haringvliet.

Reacties