Avond4daagse Middelharnis weer terug

Foto: Sam Fish

Het is de bedoeling dat op 19, 20, 21 en 22 juni alweer de tweede Avond4Daagse plaats vindt in Middelharnis, georganiseerd door Stichting Hart van Goeree-Overflakkee.

Deze editie zal net zoals vorig jaar dagelijks van start gaan vanaf het Diekhuusplein om 18.45 uur. Aan iedere deelnemer zal gevraagd worden om zich te laten sponsoren door familie en vrienden. Al dit sponsorgeld zal ten goede komen aan ons doel van deze avond4daagse: KiKa Goeree-Overflakkee.

Vorig jaar is er een geweldig bedrag opgehaald voor dit mooie doel, uiteraard is het de bedoeling dat er ook dit jaar weer een prachtig bedrag bij elkaar wordt gelopen. De inschrijving is mogelijk voor de 3, 5 en 10 km en meedoen kan voor 5 euro per persoon.

LEES OOK: Obs Molenvliet koploper op het gebied van duurzaamheid 

Vrijwilligers
Een evenement als deze kan natuurlijk niet doorgaan zonder wat hulp. Daarom is de organisatie nog op zoek naar wat extra helpende handjes. Mocht u een bijdrage kunnen en willen leveren, op welke manier dan ook dan kunt u contact opnemen met [email protected] of stuur een privĂ©bericht via de Facebookpagina HartvanGoereeOverflakkee. Vorig jaar was eenieder zeer positief maar met onvoldoende vrijwilligers kan de Avond4Daagse niet georganiseerd worden. Uw hulp is dus van groot belang!!

Reacties