Kinder Vakantie Week weer groot succes!

Foto: PR Stichting SRGO

Stichting Sport & Recreatie Goeree-Overflakkee organiseerde in de meivakantie wederom op zes locaties de Kinder Vakantie Week. Van 27 april tot en met 12 mei stonden de verschillende accommodaties (en daarbuiten) in teken van sport, spel en plezier!

Van zwemmen (binnen & buiten) tot LEGO-bouwen en van ballet tot boksen, voor elk wat wils bij SRGO.

De Kinder Vakantie Week is een initiatief van SRGO om de kinderen een aanbod te doen op zowel sociaal als sportief vlak met een gevarieerd en alternatief programma voor het reguliere sportaanbod dat wekelijks repeterend is op de diverse vestigingen.

Er was plaats voor zwempret in de zwembaden, apenkooien en lego bouwen in de Grutterswei, knutselen in Oostdam en Dorpstienden of bijvoorbeeld bowlen in de Staver. Voor iedereen was er wel een leuke activiteit georganiseerd. Ook aan de ouders was gedacht met koffie en gebak.

Speciale weken
De twee weken waren extra bijzonder en begonnen direct feestelijk met de opening van het buitenbad van het Zuiderdiep. Dit werd feestelijk ingeluid met een clinic van Inge de Bruijn en een prachtige vuurwerkshow. Ook in de Staver werd een mooi programma gepresenteerd met een aantal clinics voetbal, freerunning en ballet. Als afsluiter werd het 50 jarig jubileum van de sporthal Oude-Tonge (Grutterswei) gevierd. Ter gelegenheid van deze feestelijke gebeurtenis was de toegang gratis en ’s avonds werd er een gezellige borrel (reünie) georganiseerd.

LEES OOK: Het Ladies Fashion & Lifestyle event is weer terug!

Naast alle sporten en spelletjes was er ook ruimte voor ontspanning met een hapje en een drankje. Voorheen kregen de kinderen een kleine portemonnee mee of bleven de ouders kijken, zodat een kleine versnapering verstrekt kon worden. Ook deze vakantie was daarom een kaart waarmee de kinderen op vertoon een pakje drinken of wat te eten konden bestellen. Wederom een groot succes en zeker voor herhaling vatbaar.

SRGO wil graag iedere vakantie een uitgebreid en afwisselend programma presenteren op diverse locaties op Goeree-Overflakkee. Houd de facebookpagina (@EventsOpGO) in de gaten voor meer updates.

Reacties