Gelijkspel HCGO heren 1

Afgelopen zondag 9 april speelde HCGO Heren 1 in een heerlijk lentezonnetje op de Pallandt tegen de koploper HC Tempo.

In de eerste helft ging het gelijk op, HCGO speelde goed georganiseerd echter kwamen de gasten na 20 minuten spelen op 0-1 en net voor rust ook op 0-2. Ook de thuisclub kreeg de nodige kansen over de linkerkant maar het doel werd helaas niet gevonden. Na de rust waren de mannen van Flakkee verbeten om de aansluiting te vinden en gingen onder aanvoering van de motor van het team Jeroen Visser meer druk zetten. Dit resulteerde in de nodige strafcorners, waarvan er twee kort na elkaar benut werden door Ielya van Dam, waardoor de stand op 2-2 kwam.

In de slotfase speelde HCGO alles of niets, wat helaas niet resulteerde in de zege, maar dankzij de goede verdedigende tandem Rogier de Jong en keeper Bas Groenewegen werden ook geen treffers meer geïncasseerd. Door dit gelijke spel blijft de kop van de competitie binnen handbereik, de volgende thuiswedstrijd is op 22 april tegen Derby.