Kinder Vakantie Week groot succes

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Foto: PR Stichting SRGO

De Kinder Vakantie Week die op maar liefst zes locaties op Goeree-Overflakkee plaatsvond, was een enorm succes.

Stichting Sport & Recreatie Goeree-Overflakkee organiseerde een sportief, cultureel en afwisselend aanbod tijdens de voorjaarsvakantie voor de schoolgaande kinderen. Ruim 4500 kinderen van hebben zich uitgeleefd en vermaakt afgelopen week in zwembaden, op springkussens en met allerlei spelletjes.

De Kinder Vakantie Week is een initiatief van SRGO om de kinderen een aanbod te doen op zowel sociaal als sportief vlak met een gevarieerd en alternatief programma voor het reguliere sportaanbod dat wekelijks repeterend is op de diverse vestigingen.

Er was plaats voor zwempret in de zwembaden, klimmen en springen in de Grutterswei en Dorpstienden, lego bouwen in Oostdam of bijvoorbeeld een fotoshoot in de Staver. Voor iedereen was er wel een leuke activiteit georganiseerd. Ook aan de ouders was gedacht met koffie en gebak.

LEES OOK: Flakkeese Dagen kaarten weer te koop!

De week werd afgesloten met onder andere een filmavond in Dorpstienden of Zuiderdiep of helemaal uit je dak tijdens de poolparty in de Staver. Naast alle sporten en spelletjes was er ook ruimte voor ontspanning met een hapje en een drankje.

Voorheen kregen de kinderen een kleine portemonnee mee of bleven de ouders kijken, zodat een kleine versnapering verstrekt kon worden. Nieuw deze vakantie was daarom een kaart waarmee de kinderen op vertoon een pakje drinken of wat te eten konden bestellen. Een groot succes en zeker voor herhaling vatbaar!

SRGO wil graag iedere vakantie een uitgebreid en afwisselend programma presenteren op diverse locaties op Goeree-Overflakkee. Houd de facebookpagina (@EventsOpGO) in de gaten voor meer updates.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Reacties