Schaatsen op de Brouwersdam

Foto: Pixabay; Ferobanjo

Het Informatiecentrum Grevelingen van Staatsbosbeheer is helemaal in wintersfeer gebracht.

Er is zelfs een schaatsbaan binnen, waar je van 21 december tot en met 5 februari heerlijk rond kan zwieren. Voor warme chocolademelk en glühwein is gezorgd en wie trek krijgt kan terecht in ons Lunch Café Embrasse.

Schaatsen kun je voor een kleine prijs huren.

Informatiecentrum Grevelingen is sowieso een bezoek waard: behalve de panoramashow en de filmzaal is er nu ook een winkel vol leuke hebbedingen, boeken, streekproducten en kinderartikelen. Voor wie info wil over bedrijven en instellingen op Schouwen-Duiveland en Goeree-Overflakkee zijn er folders verkrijgbaar.

LEES OOK: Winterdag in het Streekmuseum

Het Informatiecentrum is dagelijks geopend voor publiek. De toegang van het centrum en de toren is gratis. De openingstijden zijn:
Van 1 november tot en met 30 april dagelijks van 10.00 – 16.00 uur
Van 1 mei tot en met 31 oktober dagelijks van 10.00 – 17.00 uur
Op 1 e Kerstdag en Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten.

Voor groepen en verhuur van zalen zijn op aanvraag ruimere openingstijden mogelijk. De parkeerplaats van Informatiecentrum Grevelingen is bereikbaar via de Brouwersdam binnenzijde en het hele jaar gratis voor bezoekers van het centrum. Het gebouw is rolstoeltoegankelijk. Voor informatie kunt u bellen met 088-2848210 of mailen naar [email protected]

Reacties