Paulina.nu loop met Koningsdag

Foto: Paulina.nu

Op Koningsdag wordt door Atletiekvereniging Flakkee traditioneel de Omloop van Menheerse georganiseerd.

Aan deze hardloopwedstrijd van 6,8 kilometer kan iedereen meedoen: jong, oud, geoefende lopers en beginnende hardlopers. Dit jaar organiseert Paulina.nu tijdens deze wedstrijd in Middelharnis op 27 april 2017 de eerste Paulina.nu loop.

Wat is Paulina.nu?
Bewoners, ondernemers, gemeente en zorgverleners hebben vorig jaar de handen ineen geslagen met een heldere missie: een gezond en vitaal Goeree-Overflakkee voor bewoners en ondernemers. Aandachtspunten zijn het behoud van uitmuntende lokale zorgvoorzieningen en de aandacht voor preventie. Door de zorgvoorzieningen in de regio Goeree-Overflakkee te behouden wil Paulina.nu Goeree-Overflakkee aantrekkelijk houden als woon- en ondernemerseiland. Tevens wil men nieuwe banen creëren in de regio.

LEES OOK: Zwemteam GO bij derde KNZB Circuit

Waarom de Paulina.nu loop?
Met het organiseren van de Paulina.nu loop wil Paulina.nu ondernemers, medewerkers en bewoners op een aansprekende en sportieve manier informeren over de doelstellingen. Paulina.nu wil doelen bereiken door daadwerkelijk dingen te doen. Werken aan de eigen gezondheid door te trainen voor een doel: in dit geval het uitlopen van de Omloop van Menheerse en door een bijdrage te leveren aan een goed doel op Goeree-Overflakkee.

Het goede doel: Stichting Sterk
Met deelname aan de Paulina.nu loop wordt een lokaal goed doel ondersteund, namelijk Stichting Sterk. Door middel van sport- en bewegingsactiviteiten heeft deze stichting als doel kwetsbare kinderen en jongeren te prikkelen om in beweging te komen, waarbij gebouwd wordt aan onder andere de motoriek en het zelfvertrouwen. Daarnaast willen zij dat een ieder op zijn eigen manier deel kan nemen aan de maatschappij.

Ondernemers Goeree-Overflakkee uitgenodigd
Een groot gedeelte van de bedrijven op Goeree-Overflakkee heeft enkele weken geleden een uitnodiging gekregen om deel te nemen aan de Paulina.nu loop. Hen wordt de mogelijkheid geboden om deel te nemen aan de Paulina.nl loop tijdens de Omloop van Menheerse en als er behoefte is, wordt een speciaal trainingsprogramma aangeboden voor een zo goed mogelijke voorbereiding. Tevens krijgen de lopers van de Paulina.nu loop een uniek hardloopshirt. Ondernemers die deel willen nemen aan de Paulina.nu loop, van groot tot klein, kunnen zich aanmelden via www.paulina.nu.

Reacties