Benefietwedstrijd voor ALS bij de Jonge Spartaan

Foto: Pixabay

Ieder jaar speelt Sparta Rotterdam een benefietwedstrijd voor het goede doel. Dit jaar spelen ze die wedstrijd bij de Jonge Spartaan in Middelharnis.

De wedstrijd vindt plaats op zaterdag 13 juli. Sparta neemt het dan om 14.00 uur op tegen ADO Den Haag. Na de wedstrijd is er een optreden van de bekende DJ Albert Harvey. Uiteraard is dit niet zomaar, er wordt deze dag gevoetbald voor het goede doel. Het goede doel van dit jaar is de stichting ALS Nederland.

Stichting ALS financiert wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en behandeling van ALS. Ook de aanverwante ziekten PSMA en PLS worden in dit onderzoek meegenomen. Daarnaast financieren ze (onderzoeks)-projecten voor een betere kwaliteit van zorg en leven voor patiënten en hun naasten.

Kom kijken

Het belooft een bijzondere wedstrijd te worden op Sportpark Spartacus in Middelharnis. Dat wil je dus niet missen! Maar om het terrein op te komen, moet je wel een kaartje kopen. Dat kan via de website van de Jonge Spartaan. De opbrengst van deze kaartverkoop gaat volledig naar Stichting ALS Nederland.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen