Lionsclub op de bank bij Hernesseroord

Foto: Lionsclub Goeree-Overflakkee

Johan Arensman, president van de Lionsclub GO, heeft een cheque van € 750,- overhandigd aan Annebet Houtsmuller-Penning, zorgmanager bij Zuidwester.

Met dit geld wordt een bank gerealiseerd die komt te staan bij het dit jaar geopende Johan Cruyff Court op het terrein van Hernesseroord. Toeschouwers en wisselspelers kunnen hier in de toekomst op plaatsnemen.

Na de ceremonie speelden de “Hernesser Tigers” en een selectie van de Lions, een voetbalwedstrijd onder de bezielende leiding van Hans Maliepaard. De Lions begonnen zeer sterk en wisten uit te lopen tot 1-3. De Tigers kregen grip op de snelle spitsen van de Lions en gingen met 4-4 de rust in. Na de rust was er een totaal ander beeld. De Tigers profiteerden van de vrijheid voor de goal van de Lions en liepen uit tot 7-4. Vlak voor tijd werd de eindstand bepaald op 7-5. Aanvoerder van de “Hernesser Tigers” kreeg de wisselbeker overhandigd.

LEES OOK: Zwemteam GO succesvol bij KNZB

Er werd niet alleen gevoetbald. De Lions waren in het kader van het project Gastvrijheid te gast op Het Dok. Sarette Bakelaar gaf een rondleiding langs de verschillende afdelingen van het dagbestedingscentrum. Er is een groep die voor de sfeer en zeer eenvoudige activiteiten bijeenkomt. Verder is er een klusgroep, een kopieer en drukwerkgroep en er is het alelier Kunstwereld waar “outsider art” wordt gemaakt. Bedrijven en particulieren zijn zeer welkom om een kijkje te komen nemen en om de unieke en vaak kleurrijke producten te kopen als cadeau of relatiegeschenk.

“Dit contact en de vaak uitgesproken waardering is buitengewoon belangrijk voor onze cliënten,” liet Sarette weten. Waardering was er volop vanuit de Lionsclub, ook voor de uitstekend verzorgde BBQ op het terras van de brasserie waarmee de mooie zomeravond werd afgesloten

Reacties