Budokai Senshi is helemaal klaar voor 2024

Foto: PR Budokai Senshi

Voor Budokai Senshi was het jaar 2023 zeer succesvol, met wederom ledengroei en mooie sportieve en persoonlijke prestaties.

Inmiddels zijn zij vanaf begin 2024 alweer druk aan de gang. Dat begon natuurlijk met de Nieuwjaarsduik voor Kika op het strand in Middelharnis. Maar daar bleef het niet bij. In de eerste week van 2024 hadden ze al twee nieuwjaarstrainingen op het programma. Dat was er één met een pittige bokszak en de andere was een gezamenlijk Kyokushinkai Karate training in samenwerking met Muchin van Shihan Henk Gerhards te Spijkenisse. Beide trainingen werden zeer goed bezocht en er waren ook woorden van dank voor alle leden van de club.

Daarnaast werden Arjan van Westenbrugge (5e Kyu), Klazina Tanis (3e Kyu) en Angelique de Heer (1e Kyu) allen bevorderd voor hun verdienste in de sport. Inmiddels zijn de lessen alweer volop aan de gang.

Aanbod

En bij Budokai Senshi kun je rekenen op voordelig sporten met een groot aanbod van Budo, Vecht, Kettlebell of Circuit sporten. Voor de jeugd tot en met 14 jaar is er zelfs één tarief van 17,50 euro waarvoor je zeven dagen per week kunt sporten.

Daarnaast komen er ook dit jaar weer nieuwe lessen bij. Naast Kyokushinkai Karate, Kickboksen, Boksen, Yawara Ju Jutsu, Kickbag, Kettlebell en Circuit training geven ze namelijk per 1 januari ook Yawara Ju Jutsu voor jeugd van 6 tot en met 14 jaar. Dit een uitstekende sport ter bevordering van de zelfverdediging. Dit is elke donderdag van 17.30 tot 18.15 uur.

Na het succes van het Kleuterkarate komt er een tweede concept voor de kleuters. Dat is kleuter kickboksen. Deze les vind plaats op de woensdag van 17.30 tot 18.15 uur. Het volledige aanbod is te vinden op de website van Budokai Senshi.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen