Geef het nieuwe jaar een sportieve start

Foto: AV Flakkee

Een nieuw jaar komt voor de meeste mensen met goede voornemens. Geef het nieuwe jaar een sportieve start bij AV Flakkee.

Bij AV Flakkee in Middelharnis is er voor iedereen wel iets te doen. Zo traint de jeugd van 6 tot en met 18 jaar elke week op verschillende atletiekonderdelen. Denk aan hoogspringen, verspringen, sprinten, kogelstoten of discuswerpen. Erg veelzijdig dus. Maar daarnaast kun je ook meedoen aan regionale wedstrijden.

En ook voor de volwassenen is er genoeg te doen. Voor hen zijn er drie loopgroepen die gezamenlijk trainen. Voor ieder niveau is er een geschikte loopgroep. Heb je interesse? AV Flakkee biedt de mogelijkheid om vrijblijvend vier lessen op proef mee te trainen.

Trainingen

Er zijn diverse trainingen om bij aan te sluiten. Hieronder het overzicht:

  • G-atletiek, speciaal voor mensen met een beperking. Zij trainen op maandagavond van 18.00 tot 19.00 uur.
  • Atletiek pupillen, voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Zij trainen op woensdagavond van 18.00 tot 19.15 uur.
  • Atletiek junioren, voor jongeren van 13 tot en met 18 jaar. Zij trainen op woensdagavond van 19.30 tot 20.30 uur. Ook volwassenen zijn welkom om aan te sluiten.
  • Loopgroepen van verschillende niveaus voor iedereen vanaf 16 jaar. Zij lopen op maandag- en woensdagavond van 19.30 tot 21.00 uur.
  • Baantraining midden en lange afstand, voor senioren en masters, vanaf 800 meter tot en met de marathon. Zij trainen op dinsdag- en donderdagavond van 19.30 tot 21.00 uur.

De trainingen starten vanaf deze week op het terrein van MSV/AV Flakkee. Oost Plaatseweg 1, Middelharnis. Vooraf aanmelden is niet nodig. Heb je geen ervaring met hardlopen of wil je vanaf het begin opbouwen met trainen? Binnenkort start de Fitr Start Running clinic, een samenwerking tussen AV Flakkee en Adviesgroep De Vogel. Maak op een laagdrempelige manier kennis met hardlopen!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen