27ste Omloop, durf jij het aan?

Foto: Sam Fish

Op vrijdag 19 en zaterdag 20 augustus vindt de Omloop van Goeree-Overflakkee plaats op Goeree-Overflakkee.

Een unieke en uitdagende wandeltocht waarbij deelnemers maar liefst 110 kilometer afleggen in 24 uur. De tocht start ’s avonds en gaat over stranden, door duinen en unieke –normaal voor publiek gesloten – natuurgebieden, door dorpen en over buitendijken. Durf jij deze unieke uitdaging aan?

LEES OOK: Levende geschiedenis in het Streekmuseum

De Omloop van Goeree-Overflakkee, die voor het 27e jaar wordt georganiseerd door vrijwilligers, is ooit begonnen als grap van een paar vrienden. Inmiddels is de Omloop een spectaculaire wandeltocht waaraan zo’n 1000 deelnemers meedoen. De omloop is geen wedstrijd, het is een prestatie en een uitdaging! Het gaat erom dat je meedoet en dat je de finish haalt, dat je je eigen grenzen verlegt en dat je een prestatie neerzet waar je trots op mag zijn. Een unieke wandeltocht die je op de meest bijzondere en mooie plekken van Goeree-Overflakkee brengt.

Iedereen kan de uitdaging aan!
Naast de monstertocht van 110 kilometer zijn er ook kortere afstanden van 15 tot en met 55 kilometer. Daarnaast is er ook nog een estafetteloop en een Kennedymars van 80 km. En er is een kidsloop van 5 en 10 kilometer. Door deze verschillende afstanden kan iedereen meedoen aan De Omloop…!

Lopen voor Sophia Kinderziekenhuis
Naast de ervaring en de uitdaging, kun je nog eens een goed doel steunen! De Omloop van Goeree-Overflakkee steunt het Kinderthoraxcentrum in het Erasmus MC – Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam. Hier worden kinderen met afwijkingen aan hart, longen en luchtwegen door een team van medisch specialisten behandeld in een unieke setting.

Goeree-Overflakkee mijn eiland
Niet alleen wandelliefhebbers kunnen tijdens de Omloop van Goeree-Overflakkee terecht op Goeree-Overflakkee. Het is een leuk event voor iedereen. Op Goeree-Overflakkee kan bovendien volop worden genoten van natuur, strand, cultuur en culinaire hoogstandjes. Naast de wandeltocht is er op het eiland voor zowel eilanders als bezoekers genoeg te doen en te beleven.

LEES OOK: 10x foutloos verkeersexamen

Meer informatie

Wil je je inschrijven voor de Omloop van Goeree-Overflakkee? Of wil je meer informatie? Kijk op omloop.com, Facebook of volg ons op Twitter.

Reacties

Cookieinstellingen