De Gooye weer het toneel voor voetbaltoernooi

Foto: PR Gemeente Goeree-Overflakkee

In de herfstvakantie organiseerde Sportteam GO een gave sportactiviteit voor de kinderen op Goeree-Overflakkee.

Op dinsdag 17 oktober konden kinderen meedoen aan een zaalvoetbaltoernooi. Het voetbaltoernooi was in De Gooye in Dirksland. Kinderen konden gratis deelnemen en er waren verschillende prijzen te winnen.

Het zaalvoetbaltoernooi vond plaats in de ochtend en de middag. Van beide dagdelen waren de inschrijvingen snel vol. In de ochtend konden kinderen van groep 3, 4 en 5 lekker voetballen met hun zelf samengestelde teams. In de middag waren de kinderen van groep 6, 7 en 8 aan de beurt. Er werd eerst een fanatieke strijd in twee poules op een klein veld gespeeld. Daarna kwamen vier teams op een groot veld in de finales in actie.

Prijzen

In de ochtend ging het team DVV 09-1 met de winst ervandoor, na een hele spannende penaltyserie tegen FC Herkingen! De tweede plek werd verdiend door FC Herkingen en de derde plek werd na een spannende wedstrijd verdiend door FC Minions. De prijs voor de beste keeper werd uitgereikt aan Ruben van FC Stellendam. De prijs voor het sportiefste team werd gegeven aan team Yell, Yell, Yell. Ze waren erg enthousiast en bij hen ging het echt om het plezier.

In de middag ging het team De Aardappels er met de eerste prijs ervandoor! De Snelle Jappies werd tweede! FC Grappenmakers maakte in de laatste minuut een mooi doelpunt en veroverde daarmee de derde plek. De beste keeper was Levi van OBS de Inktvis. Hij had hele mooie acties en reddingen. FC Grappenmakers werd uitgekozen als het sportiefste team van de middag.

Het Sportteam GO kijkt terug op een geslaagde activiteit. “We willen alle kinderen hartelijk bedanken voor hun komst, inzet en beleving. We hopen jullie snel weer te zien bij de GO sport en cultuur en andere sport- en beweegactiviteiten die we vanuit het Sportteam organiseren.”

zaalvoetbal herfstvakantie de gooye 3-4-5

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen