Itachi Dojo schittert op groot internationaal toernooi

Foto: Itachi Dojo

Zaterdag 21 oktober was de Waterpoort Cup in Sneek. Dat is een groot internationaal toernooi met vele deelnemers uit binnen en buitenland.

Vanuit ITACHI Dojo gingen Boaz Sandifort en Katja Taale er naartoe. Onder begeleiding van Ottie Offerman van Sportschool Offerman. En met succes! Katja wist, na een gelijke stand, de partij om de derde en vierde plaats te behalen. Hierin had ze meteen de overhand en pakte ze het brons. Een mooie derde plaats voor Katja.

Boaz ging, na drie partijen waarin hij won met Ippon, door naar de finale. Een pittige partij maar hij wist het naar zich toe te trekken. Met goeie technieken en goed geplaatste low kicks, veroverde hij het goud. Super goed gedaan van deze twee toppers en daarmee kunnen zij zich meten op hoog Europees niveau.

Dit was een belangrijk toernooi in aanloop naar het WK op 17 & 18 november in Arnhem. De voorbereidende trainingen voor dit toernooi zijn in volle gang en zaterdag hebben Boaz en Katja laten zien dat ze op het juiste pad zitten. Sensei André van Wezel van ITACHI Dojo is dan ook enorm trots op deze twee jeugdige karateka’s.

itachi dojo sneel boaz

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen