Gert-Jan van der Wende HCGO-vrijwilliger van het jaar

Foto: PR Hockeyclub Goeree-Overflakkee

Hockeyclub Goeree-Overflakkee (HCGO) heeft Gert-Jan van der Wende uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar binnen de club.

“Tradities en vrijwilligers moet je koesteren als vereniging,” laat de club weten. “Daarom hebben we tijdens de Algemene ledenvergadering de vrijwilliger van het jaar bekend gemaakt. Dit jaar is onze keuze gevallen op Gert-Jan van der Wende.”

Gert-Jan is zeer actief binnen de hockeyvereniging. Hij is speler van het recreatieve team en oud-heren 1 speler. Hij geeft de technische commissie van de club dan ook een bak met hockeyervaring door. Hij is een van de actieve leden van de vereniging die nog bij het oude HCGO op gras heeft gehockeyd. Het motto ‘hard, hoag en gevaarlijk’ was toentertijd de slogan. Daarnaast is hij met veel plezier trainer van het HCGO Jongens Onder 14 team!

HCGO Bestuurslid Leon Jordaan overhandigde de bijbehorende wisselbokaal onder toeziend oog van de aanwezige leden. Het HCGO bestuur bedankt al haar vrijwilligers voor hun belangeloze inzet, zonder vrijwilligers immers geen sport!

Cookieinstellingen