Nieuw sportveld geopend op Ouddorp Duin

Foto: PR Strandtheater Houten Kaap

Op zaterdag 1 juli is er op Ouddorp Duin een nieuw multifunctioneel sportveld geopend. Ondanks de regen was het een geslaagde dag.

De opening gebeurde met een basketbalclinic van Henk Pieterse, ex-profbasketballer. Jong en oud stond te genieten van wat hij allemaal deed.

Op het nieuwe veld kun je voetballen, basketballen en skaten. Het veld is onderdeel van de ontwikkeling ‘Sportbos Ouddorp Duin’. Vorig jaar werd er al een pumptrack geopend, die is enorm populair. Nu is dit veld ontwikkeld en in de komende maanden komen er meer sport- en speeltoestellen bij.

Aanleg

Dit veld is aangelegd met een subsidie van de Provincie Zuid-Holland. De projectsubsidie is ontvangen, omdat Ouddorp Duin hiermee voldoet aan het provinciale doel, een gezonde en bewegingsvriendelijke leefomgeving te creëren. Ook Landal Strand Resort Ouddorp Duin heeft bijgedragen aan deze ontwikkeling. Het vakantiepark zal op het veld regelmatig activiteiten organiseren. Maar zoals altijd bij ontwikkelingen van Ouddorp Duin, is het veld toegankelijk voor iedereen, inwoner en toerist.

De Dorpsraad Ouddorp heeft ook bijgedragen aan de ontwikkelingen van het Sportbos Ouddorp Duin. Daarnaast hebben de overige Ouddorp Duin ondernemers ook hun steentje bijgedragen. Voor alle ontwikkelingen in het gebied, werken de betrokken ondernemers nauw samen. Zij hebben als gezamenlijk doel het gebied nog mooier te maken met verschillende voorzieningen.

Cookieinstellingen