Aanmeldingen GO Sport weer geopend

Foto: PR Sportteam GO

Het Sportteam GO van de gemeente liet kinderen vorig jaar al gratis kennen met diverse sporten onder de noemer ‘GO Sport’. Dit deden ze samen met sportverenigingen van het eiland.

In totaal deden vorig jaar 234 kinderen mee aan GO Sport. Van hen zijn 63 kinderen lid geworden bij een vereniging. Een mooi succes dus en een die voor herhaling vatbaar is. Dat gebeurt van 20 maart tot en met 23 april. Sportverenigingen kunnen zich hier nu voor aanmelden bij de gemeente.

Go Sport

Tijdens GO Sport kan een kind op een laagdrempelige manier kennismaken met het sportaanbod op het eiland. “We zijn heel blij met de aanwas van nieuwe leden,” geeft het Sportteam GO aan. “We hopen dat de sportaanbieders die al meededen, nu ook weer meedoen. Maar we breiden het sportaanbod ook graag uit. Daarom ook de oproep aan aanbieders die nog niet hebben meegedaan. Het zou prachtig zijn als we het mooie aantal van 234 deelnemers dit voorjaar kunnen overtreffen.”

Heb jij een sportvereniging op Goeree-Overflakkee? En heb je interesse om dit voorjaar kinderen kennis te laten maken met jouw club? Meld je dan uiterlijk maandag 6 februari aan via de website van Go Sport. Voor vragen kun je contact opnemen met Dennis Zwarts. Je kunt hem mailen op [email protected] of bellen op 06 46 74 55 67.

Cookieinstellingen