Twaalf certificaten voor de borstcrawlcursus

Foto: SRGO

Na de zomervakantie zijn twaalf cursisten gestart met de borstcrawlcursus. Dit deden ze in het zwembad van de Staver in Sommelsdijk.

Tijdens de laatste les ontvingen de deelnemers hun welverdiende certificaat uit handen van hun docente. De afgelopen weken hebben ze zich wekelijks bezig gehouden met de verbetering van hun zwemslag.

Vloeiend door het water bewegen, tijdig ademhalen en met zo min mogelijk inspanning zo hard mogelijk kunnen zwemmen. Dat is wat je doet met borstcrawl. Dat klinkt eenvoudig, maar dat is het niet. Onder leiding van gecertificeerde zwemdocenten kun je in de Staver op een leuke manier je zwemslag verbeteren.

Na de kerstvakantie komt er weer een nieuwe cursus voor nieuwe deelnemers. Uiteraard zijn de lessen geheel ter ontspanning en vermaak. Ben je geïnteresseerd maar geen gigantisch sportmens? Geen probleem, dat heeft de huidige deelnemers ook niet tegengehouden. “Het is voor iedereen en het is een leuke manier om je zwemslag te verbeteren,” aldus een van de deelnemers. Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar [email protected].

Cookieinstellingen