Nieuwe penningmeester voor Stichting SRGO

Foto: PR Stichting SRGO

Het bestuur van de stichting SRGO is versterkt met een nieuwe penningmeester. Bert van der Ent neemt deze functie op zich.

Bert is een analytische en gedreven accountant. Hij gaat zich samen met de nieuwe voorzitter Gerrit en bestuurslid Hannie inzetten voor de toekomst. De stichting Sport en Recreatie Goeree-Overflakkee beheert maar liefst zeven locaties op het eiland. Dat zijn zwembaden, sporthallen en andere zalen.

Bert is een vlotte, respectvolle en met kennis onderlegde accountant. Hij kijkt uit naar een leuke samenwerking met mooie uitdagingen. “Er liggen een hoop kansen open voor SRGO. Ik kijk ernaar uit om met de collega’s in samenwerking met de gemeente het meeste uit de diverse locaties te halen.” Bert heeft al geruime ervaring als interim adviseur op het gebied van accounting, interne beheersing en verandermanagement. Dit wil hij graag inzetten, tezamen met zijn ervaring in het vastgoed voor deze nieuwe uitdaging. Zijn passie voor het optimaliseren van bedrijven en organisaties voor een succesvolle toekomst en het maatschappelijk karakter van de stichting trok hem aan in deze functie.

SRGO

SRGO is met haar zeven accommodaties, waaronder drie zwembaden op Goeree-Overflakkee een dynamische stichting. In opdracht van de gemeente beheren, faciliteren en organiseren de medewerkers allerhande activiteiten op de diverse locaties.

Eind 2020 heeft een extern bureau, Tien, een evaluatierapport opgeleverd over de uitvoering van de prestatieafspraken van SRGO. De uitkomsten van dit onderzoek waren voor het bestuur aanleiding hun portefeuille ter beschikking te stellen. De gemeente bezon zich ondertussen op haar eigen opdrachtgeversrol. Het bestuur telt nu drie nieuwe leden. Bestaand bestuurslid Andries Middelbos blijft voorlopig aan om een goede overdracht te garanderen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen