Talenten van Itachi Dojo naar het buitenland

Foto: PR Itachi Dojo

Valence Bickel en Evi Klootwijk trainen beiden bij Itachi Dojo in Sommelsdijk. Zij maken zich klaar voor het EK van 4 en 5 november in Lissabon.

In aanloop naar het toernooit wordt er fysiek en mentaal veel van hen gevraagd. Ook Sensei André van Wezel is druk met de individuele begeleiding. Die is namelijk helemaal op maat gemaakt voor de talenten.

Valence heeft al aardig wat toernooien gevochten. Ze is meervoudig Wereldkampioene en Europees Kampioene. Evi heeft bij de jeugd ook al aardig wat laten zien. Zo is ze Nederlands Kampioene en heeft ze onlangs nog een Spaans Kampioenschap gewonnen.

British Open

Voordat de twee naar Lissabon vertrekken, strijden ze op 1 oktober op de British Open in Londen. Dit evenement stond al een tijdje op het verlanglijstje van zowel André als Valence. Voor Evi is het een mooie kans om zichzelf verder te ontplooien. De British Open is het eerste toernooi waar Itachi Dojo aan mee gaat doen. “We hopen op mooie, sportieve wedstrijden en dat alle inspanningen beloond gaan worden,” aldus de club.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen