DBGC verlengt contract met Jordi Smit

Foto: PR Voetbaljournaal

Voetbalclub DBGC uit Oude-Tonge laat weten dat het huidige contract van hoofdtrainer Jordi Smit met een jaar verlengd wordt.

Hiermee zal hij ook in het komende seizoen, 2023-2024, hoofdtrainer zijn van de club. Na het seizoen 2021-2022 heeft de VTC het seizoen met de technische staf geëvalueerd. Tijdens deze evaluatie werd snel duidelijk dat alle partijen momenteel erg blij zijn met de huidige samenwerking.

De resultaten van het eerste elftal waren het afgelopen jaar erg goed. Maar daarnaast is het bestuur ook zeer tevreden over de positieve sfeer die Jordi meebrengt in de vereniging.

Ambitie

Smit had het vorige seizoen de ambitie om te verbeteren. Dat werd tijdens de evaluatie dan ook niet onder stoelen of banken geschoven. Mede daardoor heeft het bestuur aangeboden het contract met één jaar te verlengen.

“We zijn erg blij dat Jordi op dit voorstel is ingegaan,” laat de club weten. Ad de Gans, Marina van Dongen & Jan van Asperen horen ook bij de technische staf van de club. Ook zij hebben de intentie om de komende twee seizoenen aan DBGC verbonden te blijven.

Jordi Smit

Jordi Smit is sinds het seizoen 2020-2021 hoofdtrainer bij DBGC. Door corona kwam dit tijdens dit seizoen de competitie echter nooit echt van de grond. Daardoor was het afgelopen seizoen zijn eerste volle seizoen als hoofdtrainer. Hierin maakte hij indruk door samen met zijn technische staf DBGC terug te brengen naar het linker rijtje van de competitie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen