Mini-Roparun kinderopvang levert prachtig bedrag op!

Foto: PR Kinderopvang Flakkee

Kinderopvang Flakkee in Dirksland was de eerste kinderopvang op het eiland die meedeed aan de Mini-Roparun. En ze hebben een geweldig bedrag opgehaald voor het goede doel!

Door Sam Fish

Het rennen gebeurde op vrijdag 13 mei. Althans, toen was het aan de kinderen. Voor de volwassenen ging de echte Roparun los met Pinksteren. Maar de kinderen liepen voor de volwassenen en hebben een geweldige bijdrage geleverd. Het geld dat de kinderen namelijk bij elkaar renden, ging in de pot van Roparunteam 159.

In totaal renden negen basisscholen en één kinderopvang mee met de Mini-Roparun op het eiland. En die kinderopvang alleen al heeft een geweldig bedrag binnen geharkt! De kinderen van Kinderopvang Flakkee hebben namelijk € 2099,70 opgehaald voor de Roparun! “Dat is echt een super opbrengst,” vindt Monique Riemslag Baas. Zij is eigenaresse van de kinderopvang. “Ik ben echt heel trots op alle kinderen. We vonden het allemaal heel erg leuk om te doen en ik ben blij dat we iets mooie hebben kunnen betekenen voor het eilandelijke team.”

De cheque met het mooie bedrag werd in ontvangst genomen door Jura van Zwoll. Hij is coördinator van de mini-Roparun. Ook hij was enorm onder de indruk van het opgehaalde bedrag.

Cookieinstellingen