Verbeter je borstcrawl met cursus in de Staver

Foto: SRGO

Zwemmen is voor veel volwassenen vanzelfsprekend geworden. Maar zwem jij zo vloeiend en optimaal mogelijk?

De Staver organiseert een cursus borstcrawl voor volwassenen. De meest recente cursus is net afgelopen. De zwemmers die meededen zijn te zien op de foto hierboven met hun certificaat. Na de zomer komt er een nieuwe cursus.

Borstcrawl

Vloeiend door het water bewegen, tijdig ademhalen en met zo min mogelijk inspanning zo hard mogelijk zwemmen. Dat is precies wat je doet met de borstcrawl. Dat klinkt eenvoudig, maar dat is het zeker niet. Een gecertificeerde zwemdocent kan jou daar in de Staver bij helpen.

In 2022 was de eerste cursus na de pandemie. Zeven gedreven deelnemers deden hieraan mee. Tien weken lang hebben zij wekelijks hun vaardigheden aangescherpt en verbeterd. Met grote trots haalden zij op 9 mei allemaal hun certificaat.

Zwem mee

Na de zomervakantie start er dus een nieuwe cursus. Uiteraard zijn de lessen vooral bedoeld als ontspanning en vermaak. Ben je geïnteresseerd maar ben je geen gigantisch sportmens? Geen probleem, dat heeft de vorige deelnemers ook niet tegengehouden.

“Het is voor iedereen en het is een leuke manier om je zwemslag te verbeteren,” aldus een deelnemer. Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen