Deze zomer weer elke maand Zen in het Zand

Foto: Pixabay

Zen op Flakkee is weer terug met ‘Zen in het Zand’. Dit zijn meditatiewandelingen in natuurgebied de Kwade Hoek.

Zen op Flakkee organiseert dit in samenwerking met Stichting ZIJN. De avond bestaat uit een wandeldeel met een natuurexcursie door het gebied. Daarnaast is er ook een meditatiedeel. Hierbij worden zit- en loopmeditatie met elkaar afgewisseld. Dit deel van de wandeling is in stilte.

Ervaring met Zen-meditatie is niet nodig. Er wordt ter plekke een korte uitleg gegeven. Het is wel belangrijk een eigen zitkussen of –bankje mee te nemen. Ook goed schoeisel en een plasticzak voor op de grond zijn erg belangrijk. Een lange broek en windjack blijken vaak geen overbodige luxe.

Elke maand

Elke maand is er een Zen in het Zand-wandeling. Dit is altijd op dinsdag. De eerstvolgende is op dinsdag 31 mei. De overige data zijn 28 juni, 26 juli en 30 augustus. De wandeling start om precies 1930 uur vanaf de parkeerplaats aan de Oostdijkseweg in Goedereede. Daar kom je ook voor zonsondergang weer terug aan.

Aanmelden kan door te bellen met 0187-48 33 66 (keuze 6). Er kunnen per avond 15 deelnemers meedoen, deelname is gratis. Meer informatie is te vinden op de website van Zen op Flakkee.

Cookieinstellingen