Sportieve voorbereiding Schotejil op zwemseizoen

Foto: PR Zwemclub de Schotejil

Van maandag 18 tot woensdag 20 oktober zijn de wedstrijdzwemmers uit de junioren- en jeugdgroepen van z.c. De Schotejil op trainingskamp geweest.

In het buitenhuis Teteringen werd gelogeerd in een bosrijke omgeving. Het trainen gebeurde in zwembad ‘De Warande’ in Oosterhout. Er zijn in een paar dagen vele trainingsuren gemaakt en heel veel kilometers gezwommen. De komende weken staan belangrijke competitiewedstrijden op het programma. Met dit trainingskamp hopen zwemmers en trainers zich voldoende te hebben voorbereid op de komende sportieve uitdagingen.

Geslaagd trainingskamp

Het kader en de sporters van de zwemclub kijken met tevredenheid terug op een zeer geslaagd trainingskamp. Naast de begeleiders en zwemmers, bedanken ze ook de sponsoren. Zij hebben er immers voor gezorgd dat dit trainingskamp kon plaatsvinden. Dat is dus dank aan Plus Slingerland, Landwinkel ’s Zand, Bakkerij Koese en Totaal Kantoor Goeree.

Zwem mee

Er is binnen zwemclub de Schotejil voldoende ruimte voor jonge enthousiaste zwemmers. Dus als je pas je B of C diploma hebt gehaald, kom dan eens een keer, vrijblijvend, proefzwemmen. Je bent op een maandag of woensdag om 18.00 uur welkom in de Staver. De training duurt ongeveer drie kwartier. Als je het leuk vindt, mag je daarna nog twee keer gratis komen zwemmen.

Voor ouders is er op woensdag 27 oktober een informatiemoment om 18.00 uur. Belangstellenden zijn dan van harte welkom. Uiteraard kan er ook op een ander moment worden proef gezwommen. Neem daarvoor even contact op met de club. Contactgegevens zijn te vinden via de website van de Schotejil.