Brouwersdam Snow, Shop & Experience geopend

Foto: Carlijn Pijl

Afgelopen weekend is in het Zeil- en Surfcentrum Brouwersdam een heuse Snow afdeling geopend. Dat was een bijzonder moment.

De officiële opening met genodigden vond plaats op vrijdagavond 15 oktober. Op zaterdag was de nieuwe afdeling open voor iedereen die even een middagje naar Oostenrijk wilde. Alle nieuwe dingen konden gratis uitgeprobeerd worden. Het personeel stond dan ook paraat om tips te geven.

Om de opening helemaal goed af te ronden, werd er afgesloten met een Après Ski Party.

De officiële opening

De genodigden werden op vrijdagavond ontvangen met champagne. De hele avond kregen zij antwoord op al hun vragen in de shop. Ook kregen ze de mogelijkheid om een poging te wagen op de rollerbaan in de Snow Hut. Deze rollerbaan is een machine waar een borstelmat draait. Zo kunnen indoor skiën of snowboarden.

“We gaan geen lintje doorknippen,” liet marketing en eventsmanager Rick Jendrusch weten. Wel werd er een groot blok ijs onthuld met daarin gouden skischoenen. Pepijn van Schijndal is de trainer van het Olympisch snowboardteam. Het was aan hem de eer om het ijs te breken. Daarmee opende hij om 19.45 uur Brouwersdam Snow, Shop & Experience’.

Eigenaren Uwe Jendrush en Pieternel van der Linde hakten de schoenen verder uit. “Deze dag pakken ze ons in ieder geval niet meer af,” aldus Pieternel.

Eindelijk weer een event

Na de opening op vrijdagavond was er op zaterdag eindelijk weer eens een evenement op de Brouwersdam. Overdag was iedereen welkom tijdens de open dag om allerlei te gekke dingen te zien. Er waren activiteiten te doen en er was van alles te proeven.

Zo werd de rollerband getest met ski’s en snowboards. Ook werd het eisstockschiessen beoefend in het nieuwe centrum. Bezoekers konden een kijkje nemen in de nieuwe Snow Shop. En gasten konden heerlijk smullen van de Oostenrijkse kaart. In de Snow Hut werd er genageld en ook waren er diverse prijzen te winnen.

De dag werd afgesloten met een heuse Après Ski Party.

Geslaagde opening

Team Brouwersdam kijkt terug op een geslaagde opening. Zowel de gasten als het personeel waren erg enthousiast. Het mini-evenement werd dan uiteindelijk ook groter dan verwacht. Het personeel kijkt er dan ook zeer naar uit om dit winterseizoen veel gasten te mogen verwelkomen.

Opening Brouwersdam Snow