Lidl Middelharnis steunt Wielerronde van Dirksland

Foto: Cees van 't Geloof

Na ruim 40 jaar afwezigheid vindt op zaterdag 21 augustus weer de Wielerronde van Dirksland plaats. Mede door de steun van de Lidl kan het doorgaan.

De Wielerronde van Dirksland is een fietswedstrijd voor jong en oud. De Dikke Banden Race wordt deze editie volledig door de Lidl verzorgd. Dit is de categorie waarin de 5 tot 12-jarigen het tegen elkaar opnemen. De vrijwilligers krijgen gratis fruit en lunch en er is ijs voor alle deelnemers van de categorie.

Voor alle jonge deelnemers is er na afloop een gratis vitamini knuffel van de supermarkt.

Categorieën

Naast de Dikke Banden Race is er ook een loopfiets-wedstrijd voor 3- en 4-jarigen. Er is een funklasse voor lokale wielrenners en in de sportklasse gaat het tussen amateurs en elite/prof dames. De wielerronde is 1300 meter lang en gaat deels door Dirksland. Zo gaat het parcours over de Beatrixlaan, Burgemeester Zaaijerlaan, Oudewei en de Philipshoofjesweg. De finish is op de Beatrixlaan, ter hoogte van de Margrietlaan.

Lidl helpt lokaal

Als landelijke supermarktketen staat Lidl al 24 jaar midden in de maatschappij. Daarom ondersteunt Lidl lokale initiatieven van klanten die bijdragen aan een gezonde, leefbare en duurzame buurt. Initiatieven kunnen gemeld worden via www.lidl/lokaal. Lidl sponsort bij voorkeur activiteiten die zich richten op de maatschappij, het onderwijs, cultuur en/of milieu. Maar ook activiteiten die de gezondheid bevorderen.