Heren VC Intermezzo behalen 4-0 winst in Rotterdam

Foto: Image by JeppeSmedNielsen from Pixabay

De heren van Intermezzo hebben afgelopen zaterdag een mooie overwinning behaald. Ze speelden in Rotterdam tegen Hou Stand.

Vanaf het eerste fluitsignaal zat Intermezzo er gelijk bovenop. De bezoekers lieten direct zien de nummer 11 van de ranglijst niet veel kans te willen geven (7-25 winst). In de twee daarop volgende sets bleef Intermezzo het spel dicteren. De blauw-witten lieten zich niet van de wijs brengen en zetten wederom twee zeer nette setstanden op het telbord (11-25 en 11-25).

De ervaren thuisploeg uit Spangen liet zich echter niet zomaar met 0-4 uit het veld slaan. Er werd nog hard gevochten voor een setwinst door de Rotterdammers. Hou Stand kwam wel dichterbij setwinst, maar ondanks dat Intermezzo wat door wisselde en een nieuwe opstelling uittestte wist de Flakkeese formatie de set nipt binnen te halen (23-25). Zodoende namen ze de volle 5 punten mee terug naar Sommelsdijk.

Goed op dreef

Intermezzo staat nu netjes op plaats 5 op de ranglijst en zal de komende wedstrijden gaan vechten om de gewenste derde plek binnen te halen.

De dames van VC Intermezzo kon geen potten breken in Hoogerheide, het verloor met 4-0. Tegen de koploper VAT 1 wist Intermezzo alleen in de tweede set in de buurt te komen (25-23 verlies). Alle andere sets werden met duidelijke cijfers verloren.