Nieuwe keuken mét AED voor v.v. Den Bommel

Foto: PR VriendenLoterij

Groot feest voor v.v. Den Bommel! De voetbalvereniging werd afgelopen weekend benoemd tot ‘Club van de Week’.

Bij zo’n prachtige benoeming hoort natuurlijk een cadeau. De club heeft daarom 10.000 euro gekregen van de VriendenLoterij. Het geld wordt gebruikt om de keuken te vernieuwen. Ook komt er een nieuwe AED bij de club.

Marco Driesse van v.v. Den Bommel is enthousiast over de prijs en benoeming. “Fantastisch dat we Club van de Week zijn geworden! De keuken moet nodig vernieuwd worden,” laat hij weten. “De kastjes vallen uit elkaar, de afzuigkap werkt niet en de magnetron is stuk. Verder is de huidige AED al ruim negen jaar oud, dus ook die is wel aan vervanging toe.”

Club van de Week

Club van de Week is een campagne van de VriendenLoterij. Deze is speciaal voor clubs, verenigingen en stichtingen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Zij kunnen een aanvraag indienen voor een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Denk hierbij aan het verduurzamen van het clubhuis, de aanleg van een nieuw sportveld, de aanschaf van nieuwe muziekinstrumenten of het faciliteren van maatschappelijke activiteiten voor de buurt.

Het hele jaar wordt wekelijks een aangesloten club, vereniging of stichting verrast met de titel ‘Club van de Week’. En daarbij hoort ook de eenmalige bijdrage van 10.000 euro van de VriendenLoterij. Van dat geld kunnen ze het project realiseren.

Clubs kunnen zich nog het hele jaar aanmelden met een mooi project via de website van de VriendenLoterij.

Structurele financiële steun

Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Steeds vaker kiezen zij ervoor om hun eigen club, vereniging of stichting te steunen.

Reacties