Jordi Smit volgend seizoen trainer DBGC  

Foto: DBGC

DBGC heeft Jordi Smit als nieuwe hoofdtrainer voor volgend seizoen aangesteld.

Met de keuze voor Jordi valt DBGC na jaren weer terug op een trainer afkomstig van Goeree-Overflakkee. De keuze komt voort uit de vacature die werd opgesteld na het vertrek van de vorige trainer.

Er kwamen een hoop sollicitaties binnen voor de vacature. En de voetbaltechnische commissie heeft dan ook veel gesprekken gevoerd met kandidaten. Naar aanleiding van die gesprekken is er unaniem gekozen voor Jordi Smit als nieuwe hoofdtrainer.

Jordi Smit

Jordi is beginnend trainer. Hij wil dan ook graag zijn passie voor voetbal overbrengen op de spelers binnen de club. Zelf voetbalde hij jaren voor SNS. Daar moest hij helaas vroeg mee stoppen door een chronische blessure. Toch wilde hij de voetbalwereld niet helemaal verlaten en stortte hij zich vol overgave op zijn trainersloopbaan.

Hij heeft een aantal jaren de JO19 van De Jonge Spartaan getraind. Tegenwoordig is hij als technisch jeugd coördinator bij deze club actief. Met het behalen van zijn trainersdiploma UEFA B wil hij graag een volgende stap zetten in zijn trainerscarrière.

“Met zijn gedrevenheid en ambitie past hij precies in het profiel van de club,” zegt een woordvoerder van DBGC. “We hebben er alle vertrouwen in dat we met Jordi de juiste persoon hebben binnen gehaald voor ons 1e elftal. We wensen hem veel succes binnen onze vereniging.”

Reacties