HCGO Dames 1 wint ook in Rotterdam

Foto: PR Hockeyclub Goeree-Overflakkee

De Flakkeese hockeydames hebben zondag 10 november goed werk geleverd. Ze hebben namelijk ruim gewonnen.

Ze speelden tegen HC Rotterdam D7. Het duel werd laat in de middag gespeeld en uiteindelijk was de winst eenvoudig. De dames wonnen met 3 tegen 6.

De HCGO goals werden gemaakt door Cleo Kampers, Hanne-Mayke Assen, Maxime de Vlugt, Kyra Jacobs en Emma Winkels. Het HCGO doel werd vandaag met verve verdedigd door gelegenheidsgoallie Astrid Jongeneel. Zij wist diverse ballen uit het net te houden! Fantastisch om te zien dat er diverse HCGO supporters naar Rotterdam meereisden om het team van Hockeyclub Goeree-Overflakkee aan te moedigen.

Volgende wedstrijd

Volgende week zondag staat de topper tegen koploper HC Berkel/Rodenrijs D3 op het programma. Er wordt om 12.30 uur afgeslagen op het Rabobank veld in Middelharnis. Kom jij de Dames ook aanmoedigen?

De dames

Het nieuwe damesteam werd ongeveer een jaar geleden opgezet. Door drie oud-speelsters, de TC en het bestuur van HCGO wed er een plan van aanpak gemaakt. Met succes werd er samen met doorstromende Meiden A een nieuw damesteam samengesteld.

Nu ruim een jaar later is er succesvol gestart met de competitie. De hockeydames staan inmiddels derde in de 4e klasse R.

Join the team

Het team is goed bezig, maar kan nog wel wat speelsters gebruiken. Dus lijkt het je leuk om (weer) te hockeyen? Neem dan eens contact op met de club. Dit kan door een e-mail te stuen naar [email protected]. Of benader de speelsters persoonlijk. De proeftrainingen bij HCGO zijn zonder enige verplichting.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen