Vc Intermezzo behaalt volle winst op hekkensluiter

Foto: PR Volleybalclub Intermezzo

De dames van volleybalclub Intermezzo uit Sommelsdijk hebben zaterdag de volle winst behaald tegen hekkensluiter VAT 2.

De wedstrijd werd gespeeld in het Brabantse Hoogerheide. Daar kwamen de Flakkeese dames aan het begin van alle sets op achterstand. Toch werd er alsnog met vrij duidelijke setstanden gewonnen.

Intermezzo speelde serverend en aanvallend effectiever. Zo konden ze de gaten in de Brabantse verdediging vaak goed vinden. Het merendeel van de wedstrijd werd gespeeld met de jonge Ilse Groen (16), Naomi van den Boogert (16) en Esther Dijkshoorn (15) binnen de lijnen. De AxxiAuto-formatie noteerde setstanden 20-25, 17-25, 22-25 en 14-25. Daarmee nestelt het team zich nu netjes in de subtop van de 2e klasse D.

Tevreden

Coach Martin Kooiman blikte tevreden terug. “Het is voor ons altijd lastig om een ploeg uit de onderste regionen te treffen,” zegt hij. “Wij spelen dan soms onnodig wat moeizamer. Maar vandaag hebben we onze concentratie en enthousiasme goed kunnen doorzetten. En daarmee hebben we ook de volle winst behaald. Het is erg leuk de jeugd zo in actie te zien.”

Komende zaterdag 9 november mag VC Intermezzo weer aan de bak. Koploper VAT 1 komt dan op bezoek in De Staver. De wedstrijd begint om 18.00 uur.

Heren

De heren van VC Intermezzo behaalden een mooie 1-3 uitoverwinning. Zij speelden tegen Volley Voorne 3. De eerste set werd met 25-12 verloren. Intermezzo stelde orde op zaken met de standen 19-25, 23-25, 21-25.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0