Prachtig bedrag voor VV OFB door SBS6-programma

Foto: Fotocredits Roy Beusker Fotografie

Een prachtig cadeautje voor de Oost Flakkeese Boys. De voetbalclub uit Ooltgensplaat heeft in het SBS6-programma Echt Waar?! een mooie cheque in ontvangst mogen nemen. Het programma is een samenwerking met de VriendenLoterij waar de club bij aangesloten is.

De € 5000,- die de vereniging in ontvangst mag nemen is bedoeld voor de hele club. Met het geld kunnen ze de kantine en kleedkamers verduurzamen. Het bedrag komt uit de prijzenpot van maar liefst € 50.000,-. “We zijn ontzettend blij met deze prijst,” zegt Leo Zwackhalen, voorzitter van de sponsor- en activiteitencommissie van de Oost Flakkeese Boys. “We willen heel graag onze kantine en kleedkamers verduurzamen. En daar kunnen we dit bedrag goed bij gebruiken.”

Echt Waar?!

In Echt Waar?! worden steeds twee verhalen of situaties voorgelegd. Dit wordt gedaan door acteur Leo Alkemade en comedienne Soundos el Ahmadi. Het is aan de kandidaten om in te schatten wie de waarheid spreekt en wie niet. Daarmee kunnen zij zoveel mogelijk geld verdienen voor de club, vereniging of stichting waarvoor ze spelen. De presentatie van het programma is in handen van Jan Versteegh.

Club van de Week

In het SBS6-programma spelen clubs, verenigingen en stichtingen mee die zijn aangesloten bij de VriendenLoterij. In de show wordt bovendien elke week de Club van de Week bekendgemaakt. Deze club, stichting of vereniging krijgt dan € 10.000,- van de VriendenLoterij. Dit moeten ze gebruiken om een maatschappelijk project te realiseren. Dit is een nieuwe manier om de verenigingen een steuntje in de rug te geven. Deze actie loopt tot het einde van het jaar.

Het programma is elke zaterdag om 21.30 uur te zien bij SBS6.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen