HCGO Dames 1 deelt de punten met DMHC

HCGO Dames 1 speelde op zondagmiddag een thuisduel. Om 12.30 uur startte de wedstrijd tegen DMHC uit Dordrecht.

De wedstrijd werd onder droge weersomstandigheden afgewerkt. Het zonnetje maakte een bezoek aan deze wedstrijd de moeite waard.

De Dames van DMHC namen het initiatief in het eerste kwart van het duel. Dit resulteerde echter niet in treffers. HCGO opende de score en liep uit naar een 2-0 voorsprong. De doelpunten aan HCGO zijde werden gemaakt door Sanne de Keizer en Astrid Jongeneel.

“Vrouw of the Match” van vandaag was HCGO gelegenheidsdoelvrouw Anne-Ruth Keizer. Zij wist met diverse reddingen de schade voor een groot deel te beperken. Tegenstander DMHC weerde zich echter kranig en kwam laat in het vierde kwart terug tot 2-2. Dat was dan ook de uiteindelijke einduitslag.