HCGO wint van recreantenteam Tempo’34

Foto: PR Hockeyclub Goeree-Overflakkee

Maandagavond 30 september stond de traditionele kraker tussen de teams van Tempo ‘34 en HCGO weer op het programma.

Het duel werd ditmaal gespeeld in Rotterdam. In een uitermate sportieve wedstrijd kwam Tempo’34 tegen de verhoudingen op voorsprong, 1-0. HCGO trok de score recht met een strafcorner. Deze werd feilloos ingeschoten door HCGO speler Ielya van Dam. Dat maakte 1-1.

Dankzij enkele prachtige reddingen van HCGO gelegenheidsdoelman Gert-Jan Oostwouder leken beide teams op een remise af te stevenen. HCGO trok echter toch aan het korte eind. HCGO speler Leon Jordaan wist na een prachtige combinatie tussen Martha de Boed en Inge van Es een pasklare voorzet van Elco v/d Waal diep in de tweede helft het doel te vinden.

Met een bekeken push in het net buiten het bereik van ex-HCGO doelman Bas Groenewegen gooide Jordaan met zijn eerste officiële HCGO goal het uitermate sportieve duel in het slot. De stand eindigde op 1-2. De rematch in Middelharnis is inmiddels gepland, deze is op 18 november.

Recreanten

De HCGO recreanten trainen iedere maandagavond op de HCGO accommodatie in Middelharnis (Rabobank-veld). Wil jij ook meesporten? De eerste proeftrainingen bij Hockeyclub Goeree-Overflakkee zijn volledig vrijblijvend. Inschrijven kan via www.hcgo.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen