Dames VC Intermezzo starten voorbereiding

Foto: Pixabay; TaniaVdB

De dames van VC Intermezzo uit Sommelsdijk zijn de voorbereiding op het nieuwe seizoen gestart. Er zijn aardig wat verschuivingen binnen het team.

Sinds begin mei staat de Oud-Beijerlandse trainer/coach Martin Kooiman aan het roer op Flakkee en wordt er getraind met een 10-koppige selectie. Passer/loopster Leanne Heij verlaat in verband met een verhuizing helaas de vereniging. Middenspeelster Louise van Broekhoven komt over uit het tweede damesteam terwijl de jeugdspeelsters Naomi van den Boogert (passer/loopster), Ilse Groen (spelverdeelster) en Esther Dijkshoorn (diagonaalspeelster) komend seizoen ook vast hun opwachting in de hoofdmacht mogen maken.

Alle vier de speelsters hebben al in eerdere seizoenen ervaring op kunnen doen in het eerste team. De selectie bestaat verder uit middenspeelsters Erna Vogelaar en Annemiek Wesdorp, spelverdeelster Marjolein van den Boogert, diagonaalspeelster Saskia Drok, passer/loopster Lotte Taale en libero Elena Louise.

Training

Afgelopen dinsdag werd in deze samenstelling geoefend tegen het Oostvoornse Volley Voorne. De Flakkeese thuisploeg wist in Sporthal De Staver de eerste set met enige overtuiging binnen te halen maar moest de resterende drie sets aan de bezoeksters laten.

“Goed en mooi om iedereen op meerdere plekken in te zetten en zo wat opstellingen uit te proberen,” zegt trainer Martin Kooiman. “We gaan hard trainen en ons uiterste best doen eind september klaar zijn voor de start van de competitie.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen