Zwemvierdaagse in zwembad de Staver

Foto: Sam Fish

Zwemclub de Schotejil is druk bezig met de organisatie van de nationale Zwemvierdaagse. Duik jij van maandag 8 tot en met donderdag 11 het water in?

Zwembad de Staver opent haar deuren voor dit gezellige jaarlijks terugkerende festijn. Je kunt in het grote bad dan elke dag 10 banen (250 meter), 20 banen (500 meter) of 40 banen (1 km.) zwemmen. De inschrijving start op maandagavond 8 juli om 17.45 uur in de hal van het zwembad.

Zwemmen

Het is onmogelijk om iedereen tegelijk te laten zwemmen, daarom is er een klein schema gemaakt. Dit is om ongelukken en ongemak te voorkomen. Van 18.00 tot 19.30 uur zwemmen de deelnemers die geen lid zijn van de Schotejil en de jongste leden van de zwemclub. Daarna, van 19.00 tot 20.30 uur, zwemmen de oudere leden van de Schotejil. Zij kunnen vanaf 18.45 uur inschrijven.

Inschrijven

De echte enthousiastelingen kunnen zich vooraf al inschrijven. Dit kan door een e-mail te sturen naar [email protected]. Het inschrijfgeld, zowel vooraf als op de avond zelf, bedraagt € 5,- per zwemmer. Voor leden van de zwemclub is dat € 2,50 per deelnemer. Let op, er kan niet gepind worden, dus het geld zal contact overhandigd moeten worden.

Voor alle deelnemers die minimaal drie avonden mee doen ligt er een mooie medaille klaar.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen