Geslaagde Swim-inn bij Zwemclub Schotejil

Foto: PR Zwemclub de Schotejil

Zaterdag 25 mei heeft zwemclub De Schotejil uit Middelharnis een goed bezochte Swim-inn gehad in het zwembad van de Staver.

Ruim dertig basisschoolkinderen hebben een openbare zwemtraining van ongeveer een uur bijgewoond. Ongeveer de helft van de kinderen was al lid van zwemclub de Schotejil. De andere helft van de kinderen heeft deze middag op speelse wijze kunnen kennismaken met het aanleren of verbeteren van de verschillende wedstrijdslagen.

Aan het einde van de training werden een aantal lastige zwemslagen als de vlinderslag gedemonstreerd door de meer ervaren leeftijdsgenootjes. Dat leverde een spontaan applaus op van de nieuwe enthousiastelingen en hun ouders.

Na de gezellige en leerzame dag kregen de kinderen een kleine attentie aangeboden en mochten ze nog een uurtje vrij zwemmen in het bad.

De zwemclub hoopt dat de kinderen enthousiast zijn geworden van de Swim-inn. Ze hebben daarom alle nieuwelingen drie proeftrainingen aangeboden die ze helemaal gratis mogen bijwonen. Wie weet komen er binnenkort een paar nieuwe leden bij de club.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen