Rugbywedstrijd in het teken van afscheid

De laatste krachtmeting van het seizoen vond plaats in Rotterdam waar het derde van de plaatselijke studenten de tegenstander waren.

Na de overwinning van Eindhoven was het kampioenschap vergeven maar stond deze wedstrijd in het teken van afscheid. Door tries van Chiem van Wierook, Sander Boom en Patrick Kleijnjan en conversies van Joost Kastelein was bij rust het bonuspunt al binnen.

In de tweede helft kwam RSRC nog even terug maar door tries van Van Woerkom en Kleijnjan en conversies van Joost Kastelein werd als nog de zege van 27-43 veilig gesteld.

Studie elders, ander werk en langdurige blessures zorgen ervoor dat de Eilanders het volgend seizoen o.a. met een nieuwe captain en coach moeten doen en daarom werd de overwinning opgedragen aan trainer Eus van Dijk die de cluster naar een tweede plek in de poule loodste.