Turnwedstrijden in Staver te Sommelsdijk

Foto: PR Turn2Win

Afgelopen zaterdagen 16 maart 30 maart en komende zaterdag 13 april waren en zijn de wedstrijddagen voor het Open Turn2Win Toernooi in de Staver in Sommelsdijk.

De organisatie ligt in handen van wedstrijd turnclub Turn2Win uit Sommelsdijk. Met maar liefst 1115 deelneemsters in verschillende leeftijdscategorieën en verschillende niveaus is het toernooi weer een stuk groter dan de afgelopen twee jaren en groeit het langzamerhand uit naar een van de grootste turntoernooien van Nederland.

Blije turnsters
De 48 clubs die meedoen komen uit Zuid Holland, Zeeland en Brabant en hebben duidelijk hard getraind met hun turnsters om te zorgen dat ze een zo hoog mogelijke score behalen. Ondanks het grote aantal tegenstanders weten de turnsters van Turn2Win zich goed staande te houden in het turn geweld en zijn er al weer veel eerste, tweede en derde plaatsen in de wacht gesleept. Maar ook de kinderen die niet eerste, tweede of derde worden gaan met een herinneringsmedaille naar huis.

Tijdens de wedstrijden wordt door de organisatie elke keer weer benadrukt dat meedoen en het plezier in de wedstrijd belangrijker is dan het behalen van een prijs.

Gratis entree
Tijdens de laatste wedstrijd dag op zaterdag 13 april zal er op drie verschillende banen tegelijk geturnd worden. Voor iedereen die geïnteresseerd is in deze tak van sport, is het mogelijk om te komen kijken in de Staver. De wedstrijden zijn van 08.00 tot 18.00 uur en de toegang is gratis. Foto’s van het toernooi zijn te zien op www.turn2win.nl. Hier kan doorgeklikt worden naar de facebook pagina.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen