Weer een prachtig bedrag voor KiKa

Foto: PR Kika Goeree-Overflakkee

Kika Goeree-Overflakkee heeft twee geweldige dagen gehad bij Yujin Cup van Budokai Senshi in de Grutterswei te Oude-Tonge.

Kika-smurfen Conny en Piet Ploos van Amstel waren deze dagen met de Kika-stand aanwezig en hebben veel mooie wedstrijden gezien van zowel jonge als oudere deelnemers. Ook kwamen er veel mensen bij de stand kijken, dat blijkt wel uit het prachtige bedrag dat tijdens het event is opgehaald.

Op de cheque staat het prachtige bedrag van € 1090,- maar daar bleef het niet bij. In totaal werd het namelijk € 1119,25. “Er werd na het maken van de cheque nog wat geld opgehaald bij de stand,” laat Kika-ambassadeur Kees Witte weten.

Het bedrag is tot stand gekomen door de opbrengst van de Kika-stand, maar de stichting kreeg ook een deel van de entree en er werd een donatie van 300 euro gedaan door Jack van Gils van Kyokushin Worldshop.

“Ik wil graag iedereen bedanken die een donatie heeft gedaan bij de stand, Jack van Gils, Jacques van Roosmalen, alle deelnemers en natuurlijk mijn Kika-smurfen Conny en Piet bedanken,” aldus een trotse Kika-Kees.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen